Eri värisiä marjoja.

Lounas & Deli

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloiden lounastarjoiluun!

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloiden lounastarjoiluun!

Näkyykö satokausi jo lounaslistalla?

Syksyn lounaslista on parhaimmillaan ehostettuna satokauden tuotteilla! Vihannekset, marjat ja sienet ovat nyt täynnä väriä ja makua. Oli kyseessä noutopöytä tai lautasannostarjoilu, saat herätettyä asiakkaiden huomion koristelemalla ruoan yrteillä ja marjoilla, kuten mustikoilla ja vadelmilla.

Palvelut tukkuhintaan!

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut vuokrahenkilöstöstä työterveyteen – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa!

Kespron messut – tervetuloa!

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, palaa jälleen keräten alan ammattilaiset ja kumppanit yhteen! Uudista ja kehitä liiketoimintaasi, ratkaisut löydät Kespron messuilta.

Vuonna 2022 Kespron messukiertueen paikkakunnat ovat Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio, Turku, Oulu ja Rovaniemi. Ilmoittaudu pian mukaan!

Ruokaturvallisuus ja omavalvonta: webinaarit

Digitaalisella omavalvontapalvelulla parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta! Kespro, Nokeval ja Kiilto järjestivät 7.6.2022 kaksi webinaaria foodservice-alan ammattilaisille (useamman toimipisteen ketjut ja julkissektori & yhden tai muutaman toimipisteen ravintolatoimijat). Webinaareissa käsiteltiin ajankohtaisia aiheita, kuten työprosesseja ja tiedolla johtamista tukevat työvälineet, osaaminen ja laadun varmistus, asiakasviestintä sekä henkilöstön pitäminen ja uuden työvoiman saatavuus. Katso tallenteet (kesto noin 35 minuuttia) ja kehitä osaamistasi ruokaturvallisuudesta ja omavalvonnasta!

Perjantaimaistatukset noutotukuissa

  • 12.8. Leivoksia ja kakkuja

  • 19.8. Majoneesikastikkeet

  • 26.8. Valmissalaatit

Ajankohtaiset julkaisut
Tutustu Kespro Tuoretukkuun

Katso myös...

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut lounasravintoloille on koottu Lounas & Deli -uutiskirjeeseen.