Lounas & Deli

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloiden lounastarjoiluun!

Kannattavasti maukasta

Lounaan katteet ovat tiukassa, ja keskiössä ovat kohtuuhintaiset, mutta laadukkaat raaka-aineet. Menu-tuotteiden edullinen hintataso tuo ennustettavuutta ruokalistan suunnitteluun ja katehallintaan.

Ravintola-asiakkaat arvioivat lounasta yhä useammin ravitsemuksen ja vastuullisuuden kannalta. Esimerkiksi Menu Kaura- ja ohrasuurimoilla huomioit nämä molemmat.


Lautasmalli


Menu Kypsä viipaloitu lihamureke
21425901
n. 120kpl, à 50g, 6kg, pakaste

Lihamurekeruoat ovat erittäin muunneltavia ruokalajeja kastiketta tai lisuketta vaihtamalla. Tarjoa mureke esimerkiksi viljojen, pastan tai perunoiden kanssa.

Menu Kypsä pannupaistettu silakka
21424229
3,5kg, pakaste

Herkullisten silakkapihvien työläimmät vaiheet ovat jauhottaminen ja paistaminen. Menun silakkapihveille riittää lämmittäminen pannulla tai uunissa.

Menu Kypsä Kievin kana
21629019
n. 37kpl, à 135g, 5kg, pakaste

Vastaa kanavalmisteilla vaalean lihan kasvavaan kysyntään! Menu Kievin kana on täytetty persija-valkosipulivoilla ja soveltuu niin buffettiin kuin lautasannoksiin.

Arjen helpotusta

"Olen itse keittiöpäällikkönä työurani varrella huomannut, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Ostamalla puolivalmiita raaka-aineita ja tuotteita ostat samalla jalostusarvoa, työtä ja tasalaatuisuutta. Puolivalmisteet helpottavat ja nopeuttavat keittiön kiireistä arkea ja ruokatuotantoa.

Oleellista on tunnistaa se, missä kohdin ruokatuotantoprosessia pystyy tekemään aitoa lisäarvoa ruokailuelämyksen tuottamisessa kuluttajille. Itse koen sen, että puolivalmisteet ovat osa keittiön arkista onnistumista varsinkin näin haastavassa työvoimatilanteessa."

Anssi Nurminen, Kespron Food Inspirations Manager

Säästöä pakkauskoolla

Kespron omien merkkien valikoimaa kehitetään suosituimpien kasvisten osalta. Tavoitteena on tarjota aina sopiva pakkauskoko: Menu-kasvisten 1 kg:n pakkauskoon rinnalle lisätään 2,5 kg:n pakkauskoko.

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut lounasravintoloille on koottu Lounas & Deli -uutiskirjeeseen.