Lounas & Deli

Sesongin parhaat vinkit ja ratkaisut ravintoloiden lounastarjoiluun Kesprosta! Tutustu ratkaisuihin ja tilaa tuotteet verkkokauppa Kespronetistä tai poikkea ostoksille lähimpään Kespron noutotukkuun.

Sesongin parhaat vinkit ja ratkaisut ravintoloiden lounastarjoiluun Kesprosta! Tutustu ratkaisuihin ja tilaa tuotteet verkkokauppa Kespronetistä tai poikkea ostoksille lähimpään Kespron noutotukkuun.

Uutuudet

Suunnittele ja onnistu ravintolan arjessa Kespron uutuusvalikoiman avulla! Uutuuksien lisäksi yli 50 tuhannen tuotteen valikoimamme vastaa mahdollisimman hyvin erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

Palvelut tukkuhintaan!

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut vuokrahenkilöstöstä työterveyteen – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa!

Palvelut ja tuotteet

Menu


Kalatukku E. Eriksson


Reinin Liha


Some

Löydät meidät myös somesta!

Kespro on aktiivinen toimija erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Katso tarkemmin kanavat, joita seurata sekä kuinka tägäät Kespron julkaisuihisi!

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Tilaa Kespron uutiskirje

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Valitse useista eri uutiskirjeistä liiketoimintaasi sopiva vaihtoehto.


Liity mukaan Digiraatiin

Digiraadissa kuulet ensimmäisenä Kespron uusista digipalveluista! Lisäksi pääset vaikuttamaan Kespron digitaalisten palveluiden kehitykseen saadessasi kysely- ja haastattelukutsuja.


Katso myös...