Cafe & Vitriini

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut kahviloille!

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut kahviloille!

Kesäiset limonadit, virkistävä jäätee ja houkuttelevat smoothiet

Kupliva, ravintolan oma limonadi ja itse maustettu jäätee luovat laatumielikuvaa hellepäivien juomatarjonnassa.

Macka on vitriinin visualisti

Länsinaapurimme suosittu rustiikki lounasleipä, macka, on kahvilan oiva tarjottava. Se menee kokonaisena lounaana tai tuhdimpana välipalana kahvin kanssa. Mackan salaisuus on laadukas ja tuore artesaanileipä. Tanskalaisista voileivistä poiketen mackassa itse leipä näyttelee aina pääosaa. Menu Levainleivät sopivat erinomaisesti mackoihin. Täytteenä toimivat edelleen trendikäs ja täyteläinen avocado, tuorejuustot sekä Menu Punajuurihummus, joka mehevyytensä lisäksi antaa leipäannokseen kaunista väriä.

"Yksi Limoncello Spritz, kiitos!"

Viinimaailmassa suositut raikkaat ja sitruksiset aromit hurmaavat myös cocktaileissa. Tänä kesä terasseilla maistuu pirteä Limoncello Spritz.

”Viinimaailmassa raikkaat, sitruksiset ja hapokkaat aromit ovat olleet trendinä pitkään, se heijastuu myös kuluttajien makumieltymyksiin cocktaileissa”, kertoo Kespron viiniasiantuntija Vesa Kaukjärvi.

Varaudu kesän pullovesikysynnän mahdollisuuksiin

Vaikka vesijohtovesi on Suomessa turvallista ja hyvää, pullotettujen vesien suosio ja valikoima kasvaa koko ajan. Myyntipotentiaali on korkeimmillaan kesällä. Pullotettujen juomien myyntiä suunniteltaessa kannattaa etsiä ratkaisut sekä kuplallisista että kuplattomista vaihtoehdoista. Pullovedet on yleensä mahdollista hinnoitella hyväkatteisiksi ja niiden myyminen on suhteellisen helppoa.

Kivennäis- eli mineraalivesissä on korkeampi mineraalipitoisuus kuin vesijohtovedessä. Muihin kuin rekisteröidyistä lähteistä tuleviin luontaisiin kivennäisvesiin lisätään teollisesti kivennäisaineita.

Lähdevesi taas on vettä, johon ei ole lisätty mitään. Vichyt eroavat muista hiilihapotetuista vesistä siinä, että niihin on lisätty suolaa.

Perjantaimaistatukset noutotukuissa

  • 8.7. Salaatinkastikkeet

  • 15.7. Marja- ja hedelmäkeitot

  • 22.7. Hummuksia ja kastikkeita

  • 29.7. Kastikkeet ja ranskanperunat

  • 5.8. Makeita ja herkullisia pullia

  • 12.8. Leivoksia ja kakkuja

  • 19.8. Majoneesikastikkeet

  • 26.8. Valmissalaatit

Tutustu Kespron tuoretukkuihin

Tutustu Kespron palveluihin

Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa!

Tutustu Kespron kumppanipalveluihin

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman kumppanipalveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi! Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy – Henkilöstöpalvelut ravintoloille


Hukka AI

Hukka AI – Hävikinhallinta ravintoloille


NSnappy

NSnappy – Omavalvonta- ja hygieniasuunnitelma ravintoloille


Täsmä Työterveyshuolto

Täsmä Työterveys – Työterveyshuolto ravintoloille


Ajankohtaiset julkaisut
Katso myös...

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut kahviloille on koottu Cafe & Vitriini -uutiskirjeeseen.