Fast'n Good

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut pikaruoka- ja fast casual -tarjoiluun!

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut pikaruoka- ja fast casual -tarjoiluun!

Premium-burgereilla kiinni kesän trendikysyntään

Premium-burgereiden kova kysyntä jatkuu. Ravintoloiden ruokalistoilla burgerivalikoima kannattaa arvioida tarkasti, jotta ei menetetä mahdollista myyntipotentiaalia.

1.
Panosta laatumielikuvaan

Burgerisämpylässä tulisi olla kuohkea rakenne, joka ei murene käsiteltäessä. Siemenillä tai ripotteilla viimeistelty sämpylä nostaa burgerin laatumielikuvaa.

2.
Valitse sopiva burgeripihvi

Sopiva burgeripihvi on esimerkiksi Menu Karitsan burgerpihviMenu Poroburgerpihvi tai Menu Rotukarjan hampurilaispihvi. Älä unohda kasvis- ja kalavaihtoehtoja! Onko valintasi Menu BBQ-vegeburgerpihvi vai esimerkiksi Kalatukku E. Erikssonin Lohiburgeri?

3.
Varmista makujen tasapaino

Täydellisessä burgerissa on olennaista makujen tasapaino. Täytteistä pitää löytyä niin happoa kuin täyteläistä makua antavaa umamia. Salaatti tuo burgeriin raikkautta ja rapeaa purutuntumaa. Trendiburgerien täytteet hakevat makumaailmansa nyt Kaukoidästä.

4.
Hyödynnä sesongin raaka-aineet

Lisäkkeillä on helppo nostaa laatumielikuvaa. Kesällä fritatut uudet perunat ja varhaiskaalista aasialaisittain tuunattu coleslaw viestivät ravintolan sesonkiajattelusta.

Hampurilaisen voittoresepti: 5 vinkkiä

Hampurilainen on voittava konsepti vuodesta toiseen. Ammattilaiselle hampurilainen on mättö, klassikko, smash tai mielikuvituksellinen yhdistelmä asiakkaan haluamia ratkaisuja, mutta muutama perusasia on hyvä pitää mielessä.

1.
Sämpylävalintaa ei kannata aliarvioida

Valitse laadukas ja näyttävä sämpylä – rapea, kuohkea ja helppo haukata. Sämpylä muistetaan aina.

2.
Parhaaksi kehutut hampurilaispihvit

Hampurilaispihvin liha saa olla rasvaista, mutta vaihtoehtoja pitää olla – kanaa, kalaa, karitsaa, kasvista, halloumia, vegeä, sientä. Muista, että pääraaka-aine saa olla pääroolissa.

3.
Vastakohdat täydentävät hampurilaisen

Tuliselle ja suolaiselle makeutta, pehmeälle rapeaa, happoja tuomaan kontrastia.

4.
Viimeistele elämys lisukkeilla

Älyttömän hyvät kastikkeet, juusto ja yllättävät lisäkkeet = tyytyväinen asiakas.

Keli helteinen, kastike kylmä

Ammattikeittiössä nopeus on aina valttia, mutta mausta ei kiireessäkään voi tinkiä. Kylmänä käytetty Menu Béarnaise tai Menu Hollandaise -voikastike tuo suosikkiannoksiin uudenlaista laadukkuutta ja persoonallista makua.

Katso lisää inspiraatiota

Perjantaimaistatukset noutotukuissa

  • 8.7. Salaatinkastikkeet

  • 15.7. Marja- ja hedelmäkeitot

  • 22.7. Hummuksia ja kastikkeita

  • 29.7. Kastikkeet ja ranskanperunat

  • 5.8. Makeita ja herkullisia pullia

  • 12.8. Leivoksia ja kakkuja

  • 19.8. Majoneesikastikkeet

  • 26.8. Valmissalaatit

Tutustu Kespron tuoretukkuihin

Tutustu Kespron palveluihin

Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa!

Tutustu Kespron kumppanipalveluihin

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman kumppanipalveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi! Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy – Henkilöstöpalvelut ravintoloille


Hukka AI

Hukka AI – Hävikinhallinta ravintoloille


NSnappy

NSnappy – Omavalvonta- ja hygieniasuunnitelma ravintoloille


Täsmä Työterveyshuolto

Täsmä Työterveys – Työterveyshuolto ravintoloille


Lisää inspiraatiota
Katso myös...

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut halutuimpiin pikaruoka-annoksiin on koottu Fast'n Good -uutiskirjeeseen.