Casual & Dining

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloille!

Ideoita bliniviikoille Kespron kalatukusta

Tuotteista tammikuun trenditarjontaan alkuruoaksi vohveleita tai blinejä kuohuviinin ja mätien kanssa. Kespron valikoimista löydät laajan valikoiman kalatuotteita täydentämään bliniannosta: klassisten mätitäytteiden ohelle voi valita myös esimerkiksi savu- ja graavikalaa. Kokeile myös kauden herkkua, mateenmätiä tutumpien mätien vaihtoehtona.

Tarjoaisitko blinit alkupaloina kuohuviinin kanssa vai vaihtaisitko perinteiset blinit belgialaisiin vohveleihin? Kalatukku E. Erikssonin perinteisesti valmistetut blinit ovat erinomaisia sesongin ratkaisuja alkuruokamyyntiin. Uutta twistiä saat korvaamalla perinteiset blinit aidoilla belgialaisilla Davigelin vohveleilla.

Moderni blinimenu nostaa klassisen mädillä kruunatun blinin rinnalle myös muut kala- ja merilevätäytteet. Vegaaninen ruskeasta merilevästä valmistettava punainen tai musta Merhav Merileväkaviaari on paitsi vastuullinen myös matalasuolainen lisä ja siksi loistava vaihtoehto mädin ja kaviaarin rinnalle.Huomioi palvelussa ja ruokalistatekniikassa myyntityö läpi aterian

Tunnistatko ravintolassasi asiakaspolun? Miten hän varaa pöydän, saapuu ravintolaan, asettuu paikoilleen, tutustuu ruokalistaan ja tekee ostopäätökset? Mitkä ovat ne hetket, kun asiakkaasi on valmis käyttämään rahaa ja kuinka paljon?

Ravintolayrittäjän tavoite lienee asiakkaiden keskiostosten kasvattaminen ja samalla kannattavuuden kehittäminen. Jokainen asiakkaan kohtaamishetki on myös myyntimahdollisuus. Aktiivisuus ja nopeus kloussaavat myyntiä kaikkein parhaiten. Heti saavuttuaan ravintolaan asiakas on herkimmillään valmis tilaamaan jotain tunnelmaa kohottavaa juomaa tai elämyksellistä pientä syötävää.

Vinkki! Vihannestukku Kesprossa on aina myös ajantasainen ja sesonkien mukaan päivittyvä valikoima kukkia, viherkasveja ja istutuksia. Talven kestosuosikit tulppaanit sekä ystävän- ja naistenpäiväruusut antavat väriä sesonki- ja teemakattauksiin jo sellaisenaan.

Kauden herkku: made

Made on mainio kotimainen, vastuullinen kala ja se kannattaa sellaisenaankin nostaa talven listalle. Katso vinkit mateen käsittelyyn videolta ja tilaa meiltä maderuokien ensiluokkaiset raaka-aineet!

Vinkki! Näin nyljet ja fileoit mateen

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut illallisravintoloille on koottu Casual & Dining -uutiskirjeeseen.