Casual & Dining

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloille!

Kuukausittain vaihtuvat vinkit ja ratkaisut ravintoloille!

Rapumenu ravintolassa – katso vinkit!

Skål! Täplärapu on loppukesän odotetuin sesonkiherkku. Poimi tästä parhaat vinkit ja ideat rapukauden himotuimman ravintola- tai take away -tarjonnan toteuttamiseen.

Suomalaiset täpläravut ovat elämyksellistä luksusta

Ota ravintolassa kohderyhmäksi elämyshakuiset foodiet, jotka ovat kasvaneet äyriäiskulttuuriin matkoillaan. Kotimaisen täpläravun sesonki on loistava aika nauttia lähiruoasta, mutta tarjota asiakkaille myös muita mereneläviä ja vaihtoehtoja täpläravuille.

Kespron messut – tervetuloa!

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, palaa jälleen keräten alan ammattilaiset ja kumppanit yhteen! Uudista ja kehitä liiketoimintaasi, ratkaisut löydät Kespron messuilta.

Vuonna 2022 Kespron messukiertueen paikkakunnat ovat Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio, Turku, Oulu ja Rovaniemi. Ilmoittaudu pian mukaan!

Tutustu Kespron palveluihin

Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa!

Tutustu Kespron kumppanipalveluihin

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman kumppanipalveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi! Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy – Henkilöstöpalvelut ravintoloille


Hukka AI

Hukka AI – Hävikinhallintapalvelu ravintoloille


NSnappy

NSnappy – Omavalvontapalvelu ravintoloille


Täsmä Työterveyshuolto

Täsmä Työterveys – Työterveyshuoltopalvelu ravintoloille


Ajankohtaiset julkaisut
Perjantaimaistatukset noutotukuissa

  • 5.8. Makeita ja herkullisia pullia

  • 12.8. Leivoksia ja kakkuja

  • 19.8. Majoneesikastikkeet

  • 26.8. Valmissalaatit

Katso myös...

Tuoreimmat vinkit kuukausittain – tilaa Kespron uutiskirje!

Tilaamalla Kespron uutiskirjeen, saat jatkossa kuukausittain tuoreimmat foodservice-alan ideat ja ratkaisut suoraan sähköpostiisi. Voit valita useista eri uutiskirjeistä liiketoimintasi mukaisesti sopivan vaihtoehdon. Vinkit ja ratkaisut illallisravintoloille on koottu Casual & Dining -uutiskirjeeseen.